Bakan Oldu Malatya'ya Koştu!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum görevi devralmasının ardından ilk ziyaretini Malatya'ya gerçekleştirdi.

Bakan Oldu Malatya'ya Koştu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Deprem sonrası yapılan çalışmaları yerinde görmek ve değerlendirmelerde bulunmak üzere beraberindeki heyet ile Malatya’ya gelen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile bir süre görüştü.

Murat Kurum’un Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevine yeniden geldiğini ve ilk ziyaretini Malatya’ya yaptığını ifade eden Başkan Er, “Görevi devralır almaz ilk ziyaretini Malatya’mıza yaptığı ve Malatya’mıza gösterdiği ilgiden dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum. Malatya’da yaraları hep birlikte el ele vererek saracağız” dedi. 

Göreve geldikten sonra ilk ziyaretlerini deprem bölgesine yapacağını ifade eden Bakan Kurum, beraberindeki heyetle birlikte Malatya Büyükşehir Belediyesi Fırat Toplantı Salonu’nda geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya, Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Malatya AK Parti Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ile MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Battalgazi İlçe Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Yeşilyurt İlçe Belediye Başkanı İlhan Geçit’de katıldı.