Bakan Kurum'dan Müjde! Kimse Evsiz Kalmayacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 2025 yılının sonuna kadar deprem bölgesinde evine kavuşmayan hiçbir vatandaşın kalmayacağını söyledi.

Bakan Kurum'dan Müjde! Kimse Evsiz Kalmayacak!

6 Şubat depremlerinden etkilenen Hatay’da inşa çalışmalarını inceleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kalıcı konutlara yönelik açıklamalarda bulundu. Yılsonuna kadar 200 bin konutun teslimini gerçekleştirmek istediklerini kaydeden Kurum, “2025 yılının sonuna geldiğimizde de deprem bölgelerinde evine girmeyen hiçbir vatandaşımız kalmasın istiyoruz” dedi.

Bakan Kurum'da sevindiren haber! Kimse Evsiz Kalmayacak!

Göreve gelir gelmez proje alanlarımızı karış karış gezdiğini ve en ince detayına kadar titizlikle incelediklerini kaydeden Kurum, şunları ifade etti: “Vatandaşlarımızdan gelen hiçbir soruna kulak tıkamadan, taleplerini, sorunlarını, ihtiyaçlarını çözecek adımları da yerinde kararlarını almak suretiyle o masadan kalkmıyoruz. Kararlıyız ve vatandaşlarımızın evlerine biran önce kavuşması için de gereken her türlü adımı atmaya devam edeceğiz. Amacımız yılsonuna kadar 200 bin konutun teslimini gerçekleştirmek olacak ve 2025 yılının sonuna geldiğimizde de deprem bölgelerinde evine girmeyen hiçbir vatandaşımız kalmasın istiyoruz. Dolasıyla 11 ilimizde vatandaşlarımız evine girene kadar biz ekibimizle sahada olacağız.”