Bakan Ersoy Malatyalı Şampiyonu Ödüllendirdi

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında Malatya'da dereceye giren 13 öğrenciye ödüller verildi.

Bakan Ersoy Malatyalı Şampiyonu Ödüllendirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy tarafından gönderilen bisiklet 2024 LGS Türkiye Birincisi Erdal Baran Karadağ’a Malatya Valisi Ersin Yazıcı tarafından takdim edildi. Vali Yazıcı başarılı öğrenciye Bakan Ersoy’un selam ve başarı dileklerini de iletti. 

Bakan Ersoy Malatyalı Şampiyonu Ödüllendirdi

Vali Yazıcı dereceye giren diğer öğrencilere de ödül verdi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen programa Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürü Yener Oba ile İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır ve öğrenci aileleri de katıldı.

Bakan Ersoy Malatyalı Şampiyonu Ödüllendirdi 

Dereceye giren öğrencilerin isimleri şöyle:

Atatürk Ortaokulu’ndan Erdal Baran Karadağ ve Ali Hamza Toksöz, Şehit Zekeriya Bitmez İmam Hatip Ortaokulu’ndan Nur Seda Kayan, Öğretmenler Ortaokulu’ndan Muhammed Efe Yoldaş, İnönü Ortaokulu’ndan Mehmet Fatih Çınar, Hacı Hasan Başer Ortaokulu’ndan Turan Alp Doğru, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’ndan Yiğit Anıl Yılmaz, Vali Galip Demirel Ortaokulu’ndan Yiğit Mutlu ve Elif Ece Anapalı, Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Nevfel Çiçek, Özel Malatya Bahçeşehir Ortaokulu’ndan Onur Yaşar, Özel Çamlıca Koleji’nden Yavuz Selim Aktürk ve Özel Kanguru Ortaokulu’ndan Zeynep Mansur.