Ayrıştırmayacağız

Arapgir AK Parti İlçe Başkanlığı, 7'inci Olağan Genel Kurulun ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi. Arapgir AK Parti İlçe Başkanlığı'na seçilen Ebubekir Taş, 'Arzumuz ve gayemiz Arapgir insanımızı çağın en ileri refah ve yaşam standartlarına kavuşturmak. Üslubumuz ve tavırlarımız ayrıştırıcı değil birleştirici olsun' dedi.

Ayrıştırmayacağız

İlçe Başkanlığı kongresinde seçilen İlçe Başkanı seçilen Ebubekir Taş ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe teşkilat binasındaki ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan AK Parti Arapgir İlçe Başkanı Ebubekir Taş, kendilerini bu göreve layık gören herkese teşekkür etti.

Birlik ve beraberlik içerisinde olalım

Taş, AK Parti kadrolarının kendilerini bu ülkeye, millete adadığını belirterek, "Bu kadrolar zor zamanlarda milletimizin umudu olmuştur. Bu bağlamda bizler de cumhurbaşkanımız, genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın birer neferleri olarak gerek ilçemize hizmet noktasında ve gerekse AK Partimizin çıtasını daha da yükseklere taşıma noktasında ilk günkü aşk ve heyecanla ‘’inandığın yolda yürü’’ ilkesiyle gece gündüz demeden gayretle çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.  Ben inanıyorum ki, kendimize, teşkilatımıza, devletimize ve milletimize güvenerek birlik ve beraberlik içerisinde olursak üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir güç yoktur. Arzumuz ve gayemiz Arapgir insanımızı çağın en ileri refah ve yaşam standartlarına kavuşturmaktır. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde söylemlerimiz üslubumuz ve tavırlarımız ayrıştırıcı değil birleştirici olsun, kavga değil kardeşlik olsun, kamplaştırıcı ve ötekileştirici değil uzlaştırıcı ve kucaklayıcı olsun, yolumuz açık geleceğimiz aydınlık olsun. Bu duygularla tüm hemşerilerime canı gönülden en kalbi selam ve muhabbetlerimi sunuyor yeni yönetimimizin Arapgir için, Malatya için ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını yüce rabbimizden niyaz ediyorum" diye konuştu. Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Listesi;  Ebubekir Taş, Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine: Kamil İnbaşı, Kürşat Güven, Mehmet Özcan, Hasan Erdem, Mehmet Sadık Karagöz, Hasan Güvenç, Fırat Kızılbağlı, Fevzi Avcı, Ayşegül Büyükbaş, Bahtiyar Soyman, Mücahid Başaran, Ali Çelik, İlker Hayaloğlu, Haşim Şeker. Yedek Üyeler; Zeki Meray, Berat Ahmet Kayhan, Haluk Mayda, Nihat Mayda, Murat Derinpınar, Nazif Güleç, Ahmet Küçük, Mustafa Büyükçiftçi. Malatya İl Kongresi Üst Kurul Delege Asil Üyeliklerine; Ebubekir Taş, Kamil İnbaşı, Metin Gümüş, K. Mehmet Tümer, Zeki Meray, Faruk Özan, Mehmet Özcan, Serap Pahıl, Hüsnü Akgün, Makbule Ulucan, Hüseyin Şafak. Yedek üyeliklere Hüseyin Özgüler, Hasan Güvenç, Hasan Erdem, Haluk Mayda, Recep Altay, Ayşegül Büyükbaş seçildi.