Ayrımcılık yapmayın

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Muhtarlar Derneği Malatya Şubesi tarafından Malatyalı siyasetçilere çağrı yapıldı. Muhtarlar adına açıklama yapan Dernek Sekreteri Ramazan Korkmaz, siyasilerin ve belediye başkanlarının muhtarlar üzerinde kendi siyasi emelleri ve çıkarları uğruna, küçük hesaplar yaparak ayrımcılık yaptığını savundu.

Ayrımcılık yapmayın

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Muhtarlar Derneği Malatya Şubesi tarafından basın açıklaması gerçekleştirildi. Dernek binasında bir araya gelen muhtarlar, siyasilerin ve belediye başkanlarının, kendilerine yakın muhtarları ön plana çıkartarak, muhtarlar arasında ayrımcılık yaptıklarını savundular.

Devlettin ve millettin emrindeyiz 

Muhtarlar adına bir açıklama yapan Dernek Sekreteri Ramazan Korkmaz, siyasilere ve belediye başkanlarına tepki göstererek, “Özellikle son yıllarda muhtarlarımızın üzerinde kendi siyasi emelleri ve çıkarları uğruna bazı küçük hesaplar yapılarak muhtarların bir kısmını kendi emellerine siyasi geleceklerine alet etmek istediklerini görmekteyiz. Biz muhtarlar camiası olarak bu oyunlara asla izin vermeyiz bizleri bölmek parçalamak isteyenleri basının huzurunda bir kez daha uyarıyoruz, herkesin asli görevini yapmasını sorumluluğunu bilmesini ve muhtarlar arasında ayrım ve ayrımcılık yapmamalarını kendi menfaatleri için ikaz ediyoruz. Bir atasözü ile hatırlatmak istiyoruz. "çarşıdaki pirince giderken evdeki bulgurdan olmamalarını" hatırlatıyoruz. Biz muhtarlar hukuka, adalete, yasa ve kanunlara göre hareket ederiz. Devlettin ve millettin emrindeyiz. Asla birilerinin emrinde olmadık ve olmayız da” diye konuştu.