Avrupa'ya gideceğiz

Yeni Malatyaspor'un kanat oyuncusu Moryke Fofana, kulübün Youtube kanalında yayınlanan 'Futbolcunun Dünyası' programına açıklamalarda bulundu. Fofana, Geçen yıl, kötü bir sezon geçirdik, özür diliyorum. Size şunun sözünü veriyorum. Bir daha aynı şeyleri yaşamayacaksınız. Hep beraber inşallah bir daha Avrupa'ya gideceğiz. Büyük başarılara imza atacağız' dedi.

Avrupa'ya gideceğiz

Yeni Malatyaspor'un Youtube kanalında yayınlanan 'Futbolcunun Dünyası' programında Yeni Malatyaspor'da geçirdiği iki sezonla ilgili konuşan Moryke Fofana, geçen sezon Yeni Malatyaspor'un yaşadığı kötü süreçten dolayı taraftarlardan özür diledi. Fofana, "Malatya'nın insanı çok iyi, çok sempatik. Hepsine teşekkür ediyorum. Sadece beni biraz depremler korkutuyor. Onun dışında her şey yolunda. İlk defa bunu sizin karşınızda söyleme şansı buldum. Geçen yıl için özür diliyorum. Kötü bir sezon geçirdik. Ligi düşme potasında bitirdik. Ama ligde kaldık. Bu bizim için büyük bir şanstı. Size şunun sözünü veriyorum. Bir daha aynı şeyleri yaşamayacaksınız. Hep beraber inşallah bir daha Avrupa'ya gideceğiz. Büyük başarılara imza atacağız" dedi.

Hayalim yetim çocukları eğitmek

Fofana, takımda en çok çalışan futbolcunun Umut Bulut olduğunu belirtti. Fofana, futbol kariyerini bitirdikten sonra bazı hedeflerinin olduğunu anlatarak, "Kariyerimi bitirdikten sonra benim tek bir hayalim var. Yetim çocukları toplayıp onları futbol alanında eğitim vermek. Kendi eğitimleri açısından da Matematik, Fen Bilimleri açısından da eğitmek, özel öğretmenler tutup onlar ile ilgilenmek. Onların hayatları boyunca yanında olabilmek. Tek hedefim bu" şeklinde konuştu.