Avrupa Şampiyonu Pütürge'de

Golfün önde gelen isimlerinden olan  ve defalarca Avrupa'da şampiyonluk kazanan Milli Sporcu Mehmet Kazan, Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı'nı ziyaret etti. Ziyarette Kazan'a yürütülen projeler hakkında bilgi verildi.

Avrupa Şampiyonu Pütürge'de

Golf spor dalında defalarca Avrupa Şampiyonu olan, Milli Golfçü ve aynı zamanda Pütürgeli olan Mehmet Kazan, beraberinde Cemal Uzun, Elektrik Mühendisi Bilgin Akbal ve vakıf üyelerinden Recep Sarıgül ile birlikte Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı’nı ziyarette bulundu. 

Vakfımız Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener ile Yönetim Kurulu üyeleri Abuzer Karaman ve  Gökhan Ceyhan, Milli Golfçü Mehmet Kazan ile  Pütürge ve spor üzerine hasbıhalde bulundular.

Milli golfçü Mehmet Kazan’dan, Pütürge’de golf sporunu nasıl öğrendiği konusunda sorularında sorulduğu ziyarette Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı’nın çalışmaları ve öğrencilere yönelik projeleri konusunda sohbet edildi.

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener, ziyaretin anısına milli golfçü Mehmet Kazan’a Pütürge- Doğanyol Eğitim Vakfı Kültür Yayınları bünyesinde yayınlanarak gelirini vakfa burs olarak bağışlanan hayır sever iş insanı Ziya Akşahin’in "Gökyüzüne Dokunurduk Babik'te” adlı kitabını hediye etti.