Ateş hattı

Ateş hattından kurtulmaya çalışan Yeni Malatyaspor ile Kayserispor, Süper Lig'in 39. haftasında karşı karşıya gelecek. Denizlispor galibiyetiyle moral depolayan Kayserispor, Malatya'da çıkışını sürdürmeye çalışacak. Malatyaspor ise evinde kazanıp rahatlamak istiyor.

Ateş hattı

Süper Lig'in 39. haftasında Yeni Malatyaspor, Kayserispor'u ağırlayacak. Alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada iki takım da galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Malatyaspor haftaya 40 puanla 14. sırada girdi. Kayserispor ise 38 puanla 17. basamakta haftaya başladı.

Sivasspor mağlubiyetiyle yıkılan İrfan Buz'un ekibi, Kayserispor engelini aşıp nefes almak istiyor. Yalçın Koşukavak yönetiminde çıktığı ilk maçta Denizlispor'u 6-3'le geçen konuk ekip ise evine 3 puanla dönmeyi ve çıkışını sürdürmeyi amaçlıyor. İki takım arasında oynanan sezonun ilk maçı Kayserispor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona ermişti.

3 Mayıs Pazartesi günü Yeni Malatya Stadı'nda oynanacak ve saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı Arda Kardeşler yönetecek.

Karşıaşma, beIN SPORTS 2'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Chebake, Semih, Hadebe, Hafez, Ahmet, Zeki, Mustafa, Fofana, Adem, Kubilay

Kayserispor: Doğan, Kvrzic, Paz, Kolovetsios, Aziz, Attamah, Sabovic, Avramovski, Henrique, Lennon, İlhan

Yeni Malatyaspor'da karşılaşma öncesi eksik oyuncu bulunmuyor.

Kayserispor'da kart cezalısı Muhar'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Gustavo, Ömer, Uğur ve Lopes, Malatya deplasmanında olmayacak isimler.