Asliye Hukuk Mahkemesi

Tapu İptali ve Tescil davası nedeniyle aşağıda ayrıntısı yazılı taşınmaz hakkında Türk Medeni Kanununun 713. maddesi uyarınca askıya çıkarılan ilan.

Mobil cihazınızda ilan metni ve tabloları tam görüntülemek için sağa kaydırın.

T.C.
MALATYA 4. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ

Sayı : 2023/106 Esas 21/02/2024

İ L A N Aşağıda tarafları yazılı mahkememizde görülen Tapu İptali ve Tescil davası nedeniyle aşağıda ayrıntısı yazılı taşınmaz hakkında Türk Medeni Kanununun 713. maddesi uyarınca askıya çıkarılan ilandır. Dava konusuedilen;Malatya İli Battalgazi İlçesi Hacıyusuflar mah. Güllü Çemin Mevkii 138 ada 1 numaralı parsel sayılı ile ilgili olarak aşağıda yazılı taraflar arasında Mahkememizde görülmekte olan iş bu davada;

Davacı Davalı Dava:
MUSTAFA ALAN 1-HAZİNE 2-MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3-BATTALGAZİ BELEDİYESİ Tapu İptali ve Tescil (İmar İhyaya Dayalı)

Davacılar, dava konusu olan taşınmazın kazandırıcı zaman aşımı nedeniyle adına tapuya kayıt ve tescilini talep etmiş olup, Türk Medeni Kanununun 713. maddesi gereğince iş bu ilan tarihinden itibaren üç aylık süre içerisinde bir itiraz davası açılmaz veya açılıp da reddedilir ve iddia sabit olursa davaya konu taşınmazın davacılar adına tesciline karar verileceği hususu ilan olunur.

  • Basın No: ILN01995407