Aslan'dan hızlı toparlanma sözü

Yeniden Refah Partisi Malatya Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, Malatya'nın tekrar ayağa kaldırılmasıyla ilgili, 'Birileri algılayana kadar biz uygularız Allah'ın izniyle' dedi.

Aslan'dan hızlı toparlanma sözü

Yeniden Refah Partisi Malatya Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, seçim çalışmaları kapsamında gazetecileri ziyaret etti.

6 Şubat depremlerinden etkilenen Malatya’nın projelere ihtiyacı olduğunu ifade eden Aslan, şunları söyledi: “Depremden sonra çok ihtiyaç var. Neye ihtiyaç var? Projeye ihtiyaç var. Çalışmaya ihtiyaç var. Gayrete ihtiyaç var. Biz de tabii zor bir göreve talip olduğumuzun da farkındayız. Ancak memleketimiz için elimizden ne geliyorsa onu yapmaya da hazırız. Onu yapacağımızdan kimsenin de şüphesi olmasın. Ona göre kadro kuruyoruz. Ona göre proje hazırlıyoruz. Yani şunu diyorum birileri algılayana kadar biz uygularız Allah'ın izniyle. O konuda hiç kimsenin endişesi olmasın. Bilginiz olsun çok büyük bir yük var şuan. Farkındayım. Bunu kaldıracak sahip donanıma sahibiz. Şehirler artık değişmesi gerekiyor. Yüz elli yılda bir oluyor bu iş. Moral bozukluğu var, motivasyon eksikliği var. Hızlı bir şekilde toparlanırsak inşallah bir moral, motivasyon yükselince bu işi toparlar. Bu şehir hepimizin. İnşallah toparlanacağız.”