Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı Haftası Coşkusu
Kale Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksekokulu'nun ev sahipliğinde düzenlenen yemek yarışmasında yetenekli aşçılık programı öğrencileri, asırlık tariflerle Türk Mutfağı Haftası'nı kutladı. Yarışmada, üç farklı kategoride dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında, Kale Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen yemek yarışması büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Yetenekli aşçılık programı öğrencilerinin kıyasıya mücadele ettiği yarışma, asırlık tariflerin sergilendiği bir şölene dönüştü.