Arguvanspor'da fikstür belli oldu

TFF 3. Lig 2023-2024 sezonu fikstürü, gerçekleştirilen kura çekimiyle belli oldu. TFF 3. Lig 1. grupta yer alan Malatya Arguvanspor, sezonun ilk maçında kendi sahasında 52 Orduspor FK ile karşılaşacak.

Arguvanspor'da fikstür belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki fikstür çekimine TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, yönetim kurulu üyeleriyle kulüp temsilcileri katıldı. Fikstür çekimi öncesinde açıklamalarda bulunan Mehmet Büyükekşi, federasyon olarak adil, eşit ve şeffaf yönetim anlayışıyla marka değerini artırma gayretinde olduklarını söyledi.

Çeşitli düzenleme ve projeleri hayata geçirdik

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de mücadele eden kulüplerin yapısal ve ekonomik anlamda daha güçlü hale gelmesini hedeflediklerini belirten Büyükekşi, "Biliyoruz ki liglerimizdeki futbolun kalitesinin ve heyecanın artması liglerimizin tanınırlığını artıracak. TFF olarak 2. ve 3. Lig kulüplerimizle ilgili çeşitli düzenlemeleri ve projeleri hayata geçirdik. Süper Lig ve 1. Lig'de uygulanan Şeffaflık Tescil Teknolojisi'ni TFF 2.

Lig ve TFF 3. Lig'de de uygulamaya soktuk. Böylece, futbolun bir bütün olarak denetlenebilir ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşmasını sağladık." diye konuştu.

Konuşmaların ardından fikstür çekimi gerçekleştirildi. TFF 3. Ligde ilk haftanın programı şöyle:
TFF 3. Lig:

- 1. Grup
Gümüşhane Sportif Faaliyetler-Edirnespor
Artvin Hopaspor-Küçükçekmece Sinopspor
Aliağa Futbol-Kepez Belediyespor
Ayvalıkgücü Belediyespor-İnegöl Kafkas Gençlikspor
Tarsus İdman Yurdu-Talasgücü Belediyespor
Malatya Arguvanspor-52 Orduspor FK
Mardin 1969 Spor-Karabük İdmanyurdu 

Arguvanspor'da fikstür belli oldu