Apple'dan Malatya ilanı

Apple'ın Malatya için yayınladığı iş ilanı şaşırttı. Apple'ın sosyal medya üzerinden son dönemde paylaştığı ilanların 13 tanesi İstanbul konumu için yayınlanmışken, 11 ilan ise Malatya konumu için yayınlanmış durumda.

Apple'dan Malatya ilanı

Ülkemizde yalnızca iki mağazası bulunan Apple, İstanbul’da yeni bir Apple Store açmaya hazırlanıyor. sozcu.com.tr'de yer alan haber göre, şirket yeni Apple Store gelişmesiyle birlikte yeni iş ilanları da yayınladı ancak bu ilanlarda Malatya detayı dikkat çekti.

APPLE RESMİ HESABI ÜZERİNDEN YAYINLANDI

Tüm ilanlar Apple’ın LinkedIn hesabı üzerinden kısa süre önce yayınlandı ve toplamda 24 ilan bulunuyor. Bu ilanlardan 13 tanesi İstanbul konumu için yayınlanmışken, 11 ilan ise Malatya konumu için yayınlanmış durumda.

LinkedIn kaynaklı bir konum hatası olması ihtimali de var

Öte yandan webtekno.com.da yer alan haberde ise, söz konusu ilanlar ile birlikte Apple'ın LinkedIn üzerinden yayınladığı ilanlar arasında İstanbul için açılmış pozisyonlar da var. Tüm ilanlar Apple'ın LinkedIn hesabı üzerinden yalnızca birkaç saat önce yayınlanmış ve toplamda 24 ilan bulunuyor.

Bu ilanlardan 13 tanesi İstanbul konumu için yayınlanmışken, 11 ilan ise Malatya konumu için yayınlanmış durumda. İlk olarak akıllara LinkedIn'de konum servisleri kaynaklı bir sorun sebebiyle kimi ilanlarda konumun Malatya olarak görünüyor olması ihtimali geliyor. Ancak tabii ki bir yandan da aynı saat dilimleri içerisinde yayınlanmış diğer ilanlarda konumun İstanbul olarak görünmesi, ilanların gerçekten de Malatya için yayınlanmış olabileceğini düşündürtüyor.

İlanlarda yer alan bazı pozisyonlar ise şu şekilde; 

Kurumsal müşteri eksperi

Operasyon eksperi

Bilirkişi

Mağaza lideri

Teknik uzman

Kıdemli müdür

Müdür