Yeşilyurt'ta Ulaşım Rahatlayacak!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Çilesiz Mahallesi'nde ulaşım ağının güvenliğini artırmak amacıyla yürütülen yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Geçit, 'Daha güzel ve modern bir Yeşilyurt inşa etmek için sahadayız' dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Çilesiz Mahallesi'nin ulaşım ağını daha güvenli ve akıcı hale getirmek için gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Geçit, Yeşilyurt'un yaşam standardını yükseltmek adına gece gündüz demeden sahada olduklarını vurguladı.

Yeşilyurt Belediyesi, ilçenin dört bir yanında yol yapım, parke taşı döşeme, asfalt serim ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Çilesiz Mahallesi'nde Fen İşleri Müdürlüğü gözetiminde başlatılan çalışmalar kapsamında, planlamaya alınan yollar teker teker yenileniyor.

Başkan Geçit, vatandaşların konforlu ve güvenli ulaşım imkanına kavuşmaları için yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirtti. Hedeflerinin, güvenli ve konforlu ulaşımı ilçenin dört bir yanına yaymak olduğunu ifade eden Geçit, Yeşilyurt'un inşa ve ihya sürecinin planlı ve güçlü yatırımlarla devam ettiğini hatırlattı.

“Seçim döneminde verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz” diyen Başkan Geçit, ekiplerinin ilçede deprem yaralarını sarmak ve yaşam alanlarını ayağa kaldırmak için olağanüstü bir gayretle çalıştığını belirtti. Gece gündüz demeden çalıştıklarını vurgulayan Geçit, “Çilesiz Mahallesi'nde iklim şartları ve aşırı kullanım nedeniyle bozulan yolları yeniliyoruz. İlçe genelinde ulaşımı daha konforlu hale getirip vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Yeşilyurt'u hep birlikte ayağa kaldıracağız” şeklinde konuştu.

Tüm hizmetlerin, ilçede yaşayan hemşerilere konforlu bir yaşam sağlamak amacıyla hayata geçirildiğini belirten Başkan Geçit, yapılan her yatırım ve hizmetin hayırlı olmasını diledi.

Bakmadan Geçme