Yeni Malatyaspor kazanmak istiyor

Spor Toto 1'inci Lig'de sezona Bodrumspor mağlubiyetiyle başlayan Yeni Malatyaspor, pazar günü taraftarı önünde oynayacağı Adanaspor maçını kazanmak istiyor. 

Spor Toto 1'inci Lig'in 2'nci haftasında sahasında yarın sahasında Adanaspor ile karşılaşacak Yeni Malatyaspor, hazırlıklarını bugün tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı. Beş sezonluk Süper Lig macerasının ardından geçtiğimiz sezon Süper Ligde varlık gösteremeyerek Spor Toto 1.Lig'e düşen Yeni Malatyaspor, 2022-2023 sezonunu ilk haftasında deplasmanda Bodrumsapor'a 3-1 yenilerek, lige mağlubiyetle başladı. Ligin ikinci haftasında evinde Adanaspor'u ağırlayacak Yeni Malatyaspor, taraftarı önünde kazanmak istiyor.

Adanaspor'a karşı galibiyetimiz bulunmuyor

21 Ağustos Pazar (yarın) günü Yeni Malatya Stadyumunda saat 19.15'te başlayacak karşılaşmayı Murat Erdoğan yönetecek. Erdoğan'ın yardımcılıklarını ise Mehmet Şahan Yılmaz ve Murat Şener yapacak. Karşılaşmada, Batuhan Kolak ise dördüncü hakem olarak görev alacak. Daha önce Yeni Malatyaspor ile Adanaspor tarihlerinde iki kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalardan bir maç berabere biterken, Adanaspor bir kez galip geldi.

Bakmadan Geçme