Yeni Malatyaspor'da yeni yönetim şeffaf olacakmış

Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Turgut Koç, 23 Temmuz'da gerçekleştirilen kongrede başkanlığa seçilen Adil Gevrek ve yönetim kurulunun şeffaflık ilkesiyle hareket edeceğini belirterek, 'Sizlere hesap verebilirlik sağlamak, kulübün geleceğiyle ilgili süreçlere katılımınızı artırmak için çalışacağız. Sizlerin düşüncelerini, eleştirilerinizi ve önerilerinizi dikkate alacağımızdan emin olabilirsiniz' dedi.

23 Temmuz'da gerçekleştirilen Yeni Malatyaspor Olağanüstü Kongresinde başkanlığa getirilen Adil Gevrek, yönetim kurulunda görev paylaşımının ardından kulbün basın sözcülüğüne getirilen Turgut Koç, yeni dönemle ilgili yazılı açıklama yaptı. Koç, “Yeni Malatyaspor Kulübü'nün yeni yönetimi olarak, sizlere sevgi ve saygılarımızı sunarız. Öncelikle, bize gösterdiğiniz güvene ve desteğe teşekkür etmek isteriz. Yeni dönemde kulübümüzün daha büyük başarılara imza atması için büyük bir heyecan ve sorumlulukla çalışacağımızı belirtmek isteriz. Yeni yönetim kurulumuzun öncelikli hedefi, kulübümüzü hem sportif açıdan hem de idari açıdan daha ileriye taşımaktır. Bu doğrultuda, mali yapımızı güçlendirecek, altyapıyı geliştirecek ve futbol takımımızı daha rekabetçi hale getireceğiz. Genç yeteneklere destek olacak, onları keşfedecek ve geliştireceğiz. Hem yerel hem de uluslararası alanda kulübümüzün adını gururla temsil etmek için çalışacağız. Ayrıca, taraftarlarımızın yanında olmayı ve onları daha yakından tanımayı hedefliyoruz. Sizlerin desteği bizim için çok önemli. Taraftarlarımızın kulübümüzle olan bağlarını güçlendirmek, iletişimi ve etkileşimi artırmak için çeşitli çalışmalar yapacağız. Taraftarlarımızın fikirlerine ve görüşlerine değer verecek, kulübümüzün geleceğini birlikte şekillendireceğiz” dedi.

Şeffaflık ilkesiyle hareket edeceğiz

Yeni yönetim kurulunun, şeffaflık ilkesiyle hareket edeceğini ifade eden Koç, “Sizlere hesap verebilirlik sağlamak, kulübün geleceğiyle ilgili süreçlere katılımınızı artırmak için çalışacağız. Sizlerin düşüncelerini, eleştirilerinizi ve önerilerinizi dikkate alacağımızdan emin olabilirsiniz. Bu zorlu süreçte bir arada olmamız, birlik ve dayanışma içinde hareket etmemiz büyük önem taşıyor. Yeni Malatyaspor Kulübü olarak, toplumun her kesimine destek olacak ve sorumluluklarımızı yerine getireceğiz. Yerel projelere katkı sağlayacak, sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirecek ve çeşitli etkinliklerle Malatya'nın halkına dokunacağız. Son olarak, yeni dönemdeki hedeflerimiz için siz değerli basın mensuplarının da desteğini bekliyoruz. Sizlerin aracılığıyla kulübümüzün faaliyetlerini duyuracak, toplumla iletişimimizi güçlendireceğiz. Yeni dönemde Yeni Malatyaspor Kulübü olarak, başarılarla dolu bir gelecek için birlikte çalışacağımıza inanıyoruz. Amacımız, kulübümüzün gelişmelerini ve yapılan her türlü faaliyeti kamuoyuyla paylaşarak, sizleri bilgilendirmektir. Bu doğrultuda, kulüp yönetimi olarak, sizi düzenli olarak bilgilendireceğimiz bir iletişim planı hazırlamaktayız. Bu plan kapsamında, kulübümüzün mali durumu, transferler, altyapı çalışmaları, maçlar ve diğer önemli gelişmelerle ilgili ayrıntılı bilgileri sizlerle paylaşacağız. Ayrıca, sosyal medya hesaplarımızı aktif bir şekilde kullanarak, sizlere anlık bilgilendirme ve etkileşim imkanı sunacağız. Sorularınızı, öneri ve görüşlerinizi bizlere iletebileceğiniz bir iletişim kanalı oluşturacağız. Bilinmelidir ki, bu kulüp sizlerin ve Malatya halkının kulübüdür. Sizlerin desteği ve katkıları olmadan başarılı olmamız mümkün değildir. Bu nedenle, sizleri kulübümüzün içine dâhil ederek, her adımımızı sizlerle paylaşarak, birlikte başarıya ulaşma hedefine odaklanacağız. Sizlere olan sorumluluğumuzun bilinciyle, güveninizin ve desteğinizin karşılığını en iyi şekilde vermeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme