Yeni Malatyaspor'da başkanlığa sürpriz aday

Zor günler yaşayarak ligden çekilme isteğini Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) ileten Yeni Malatyaspor'da yapımcı iş insanı Oktay Öndeş yönetime talip olduğunu açıkladı.

Öndeş “İstanbul'da iş adamları olarak depremde sıkıntılar yaşayan Malatya'mıza ve Yeni Malatyaspor'umuza sahip çıkmamız gerekiyor. Elimizi taşın altına sokarak Yeni Malatyaspor yönetimine aday oluyoruz. İlk etapta 5 milyon dolar gibi sıcak bir parayı kulübün kasasına koyacağız” dedi.
Yapımcı Öndeş “Yeni Malatyaspor'un içine düştüğü durumdan dolayı üzgünüz, Yeni Malatyaspor için bir şeyler yapmak istiyoruz. Bundan dolayı da yönetime talip oluyoruz. Görüştüğümüz Teknik Adamlar ve futbolcular var. İlk olarak takımı içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtarmak ve transfer tahtasını açmak gerekiyor. Mevcut kadroyu bozmadan yapılacak transferler ile Yeni Malatyaspor'u Süper Lige çıkartmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki günlerde Malatya'ya gelerek Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile bir istişare toplantısı yapacağız. Amacımız birlik, beraberlik içerisinde takımın moralini yüksel tutarak Süper Lig'e tekrar yükselmek. İçinde bulunulan kötü süreci birlikte aşacağımıza inancım tamdır” şeklinde konuştu.

Yorumlar 1
Ferit Can/Emekli/Emlak Müşaviv8u7 16 Haziran 2023 23:27

Malatyaspor'umuz da Malatya'mız gibi enkazın içinde Malatya'mız güzel şehrimize, Malatyasporumuza kim CAN SUYU verirse Allah Razı Olsun. Yönetime Aday Olacak Kardeşimiz, Kardeşlerimiz Kayısı Tadında İçimizi ısıtan Bayram Sevinci gibi çok güzel haberi duyunca bunca yıkıntı, çökmüşlüğün, bitmişlğin, tükenmişlğin, acının, yokolmuş canlarımız, evlerimiz, işyerlerimiz, Yeniden Ayağa Kalkmak mecalini bile kendinde bulamayan hemşehrilerimiz için yoğun bakımdaki şehrimize bir nebze de olsa psikoterapik güzel haberle gelecek için, şehrimizin geleceği için cansuyu olacaktır. Kimki bunca çaresizlik içindeki şehrimiz ve Malatyasporumuz için elini taşın altına koyuyorsa Sayın Valimiz ve Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarımız ve işadamlarımız, şehrin bütün argümanları ortak paydasının etrafında elbirliği ile Kaplanımızı Düştüğü Yerden Kaldıralım ve geçmiş hatalardan ders alarak yönetime talip olan vefalı, kadirşinas aday olacak kardeşlerimize siyasilerde hükümetteki spor bakanlığı, TFF ile olan konularda ellerini taşın altına koyarak üzerine düşeni yapmalarını bekliyoruz.

Bakmadan Geçme