'Yaşlılarımız bizim canlı tarihimiz, hafızamızdır'

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, 'Baştâcı' Projesi kapsamında hizmet alan Hasibe Sarıkaya'yı ziyaret etti. Başkan Geçit, yaşlıların tecrübe ve deneyimlerinden her zaman yararlandıklarını belirtti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlerde, hasta ve yaşlı vatandaşlarla bir araya gelerek gönüllere dokunmaya devam ediyor. Son olarak ‘Baştâcı' Projesi kapsamında hizmet alan Hasibe Sarıkaya'nın evine misafir olan Başkan Geçit, verilen hizmetleri inceledi ve Hasibe teyzeyle sohbet etti.

"Yaşlılarımız Canlı Tarihimizdir"

Başkan Geçit, “Yaşlılarımız bizim canlı tarihimizdir, aynı zamanda yaşlılarımız bizim hafızamızdır” diyerek, yaşlıların tecrübe ve deneyimlerinden her zaman yararlandıklarını belirtti. Yerel yönetimler ve gönül belediyeciliğinin gereği olarak ilçe sakinlerini sık sık ziyaret ettiklerini ifade eden Geçit, yaşlılara moral vermeye büyük özen gösterdiklerini vurguladı.

"Vefa Borcumuzu Yerine Getiriyoruz"

Başkan Geçit, “Bu ülke için, bu millet için ömürlerini vakfederek katma değer üreten yaşlılarımıza her şeyden önce bir vefa borcumuz var. ‘Baştacı' projesi kapsamında yaşlılarımızın ve ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin evlerini temizleyen, kişisel bakımlarını yapan ekiplerimizde, yaşlı vatandaşlarımızın hiçbir zaman yalnız olmadıklarını hissettiriyorlar. Bizler de bugün Hasibe teyzemizin evine misafir olduk, hoş sohbetinden yararlandık, duasını aldık” dedi.

"İlçe Sakinlerimizin Mutluluğu İçin Çalışıyoruz"

Başkan Geçit, ilçedeki her bir vatandaşın mutluluğu için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde insanlarımızın gönül dünyasındaki güzelliklerle, samimiyetle güzel anlar geçiriyoruz. İlçemizdeki her bir vatandaşımızın mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme