Vicdanım rahat

Yeni Malatyaspor eski Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor'a 8 yıl hizmet ettiğini belirterek, 'Yaptığım hizmette elimi vicdanıma koyduğumda vicdanım rahat ama şu durumda olmasına üzgünüm. Hatalar yanlışlar bunlar hepsi tartışılır. Ama arkamızdan hiç yakışı kalmayan sözler duyuyorum. Üzgünüm, maç izliyorum üzülüyorum. 8 yıl hizmet ettim. Ciddi anlamda dedikodular ve iftaralar var' dedi.

8 yıl Yeni Malatyaspor'a kulüp başkanlığı yaptıktan sonra geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen kongrede başkanlığa aday olmayan Yeni Malatyaspor eski Kulüp Başkanı Adil Gevrek, sessizliğini Nethaber gazetesine bozdu. İstanbul'da bu yıl 5. Düzenlenen Geleneksel Malatya Günleri'nin açılış gününde gazetemizin sorularını yanıtlayan Adil Gevrek, kongre sonrası açıklama yapmadığını ancak kulaktan dolma bilgilerin dolaştığını bütün iftiraların cevabının kendisinde olduğunu ve açıklama yapacağını söyledi.

Yeni Malatyaspor'un durumuna üzülüyorum

Yeni Malatyaspor'un içerinde bulunduğu duruma üzüldüğünü belirten Gevrek, “Üzgünüm. Üzülüyorum. 8 yıl hizmet ettim. Maç izliyorum üzülüyorum. Ciddi anlamda dedikodular ve iftaralar var. Ben kongreden sonra hiç konuşmadım. 8 yıl yaptığım hizmette elimi vicdanıma koyduğumda vicdanım rahat ama şu durumda olmasına üzgünüm. Hatalar yanlışlar bunlar hepsi tartışılır. Ama arkamızdan hiç yakışı kalmayan sözler duyuyorum” dedi.

İftiraların hepsinin bende cevabı vardır

Gevrek, bir açıklamaya ihtiyaç duyulduğunu vurgulayarak, “Açıklama yapacağım, bütün taraftar, bütün Malatya bütün herkes kulaktan dolma iftiraların hepsinin bende cevabı vardır. Malatyaspor'a yaptıklarımız yapmak istediklerimiz, yapılması gereken şeylerin hepsini belirli kurumlarla, giden futbolcular, kalan futbolcuların hepsi ile alakalı bir açıklama gerekiyor. Bu açıklamayı en kısa süre içerisinde yapma gereği duyuyoruz. Bazen dostlarımız bile madem böyle niye söylemiyorsunuz. Herkes farklı algılıyor. Ama iş herkesin düşündüğü gibi değildir. Malatyaspor'a 8 yıl hizmet ettim. Şuan gönül ister ki Malatya iyi olsun. Bizimle alakalı ne söylenirse söylensin Malatya'nın iyi olmasını istiyoruz. Bu şekilde olmaz. Yapılacakları ben Valimize, Belediye başkanımıza, şuan mevcut yönetime olması gerekeni tek tek söyledim. Her şey kulaktan dolma olduğu gibi değildir. Bunlara da en kısa süre içerisinde açıklama yapacağım” diye konuştu.

Elimden geleni yapacağım

Taraftarlara, Yeni Malatyaspor için elinden geleni yapacağına dair söz verdiğini anlatan Gevrek, “Malatyaspor için ne yapmam gerekiyorsa elimden geldiğini yapacağıma söz verdim taraftara. Ben bunun içinde yönetimin ihtiyaç duyduğu yerde ne yapılması gerektiğini söyledik. Başkanla biz bir araya geldiğimizde de konuşuyoruz. Zaman zaman telefonda da konuşuyoruz. Çünkü Malatya'nın menfaati için bizim temennimiz Malatyaspor'un iyi olması” şeklinde konuştu. Haber: Abdullah Ergün

Bakmadan Geçme