Üniversite Öğrencilerinden Yoğun İlgi Gördü

İnönü Üniversitesi'nde açılan Malatya Büyükşehir Belediyesi Tanıtım ve Bilgilendirme Standı, gençlik hizmetleri ve spor merkezleri hakkında bilgi almak isteyen öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

TAKİP ET

Malatya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, 7-11 Ekim tarihleri arasında İnönü Üniversitesi Kampüsü'nde Tanıtım ve Bilgilendirme Standı açtı. Stand, üniversite öğrencileri ve öğrenci topluluklarına yönelik olarak düzenlendi ve Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin gençliğe yönelik yaptığı çalışmalar ile Gençlik ve Spor Merkezleri'nde sunulan hizmetler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Standı ziyaret eden ekipler, Gençlik ve Spor Merkezinde sunulan etkinlikler hakkında bilgi verirken, öğrencilere ücretsiz üye kayıt işlemleri de gerçekleştirdi. Yoğun katılımın gözlemlendiği stantta, çay, kahve, su, meyve suyu ve kek gibi ikramlar sunuldu. Öğrencilerin sorunlarına hızlı bir şekilde çözüm bulabilmesi için Tek Adımda Çözüm (TAÇ) Merkezi'nin iletişim bilgilerinin yer aldığı broşürler dağıtıldı.

İnönü Üniversitesi Bilgisayar Bölümü öğrencisi Yusuf Mert Fırat, “Malatya Büyükşehir Belediyemizin açmış olduğu stantta belediye ekipleri bizlere çeşitli ikramlarda bulunarak, Gençlik ve Spor Merkezindeki faaliyetlerden bahsettiler. Bence güzel çalışmalar yapılıyor. İkramlar için de Büyükşehir Belediyemize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Tanıtım Standında Gençlik ve Spor Merkezine üye olduğunu belirten İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Hamide Zeynep Uzunboy ise, “Büyükşehir Belediyemize bağlı Gençlik ve Spor Merkezlerinin olduğunu ve buralarda biz gençlere yönelik birçok etkinliğin yapıldığını öğrendim. Ayrıca stantta çeşitli ikramlar veriliyor. Malatya Büyükşehir Belediyemize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme