Uğuz, Malatya'da Sporcularla Buluştu

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Aslan Abid Uğuz, 6 Şubat depreminden sonra Malatya'ya 2. kez gelerek karate faaliyetlerini yakından inceledi. 

TAKİP ET

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Aslan Abid Uğuz, 6 Şubat depremi sonrası ikinci kez Malatya'ya gelerek karate faaliyetlerini yakından inceledi. JSKA (Japon Shotokan Karate Association) Türkiye Malatya Temsilcisi, Antrenör ve Milli Hakem Muhammet Kemal Gülşen, yaptığı basın açıklamasında, "Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Aslan Abid Uğuz ve federasyon heyetini ilimizde ağırlamanın şerefi ve onurunu yaşıyoruz. Dün olduğu gibi bugün de başkanımız her zaman her konuda bizlerin destekçisi oldu. 6 Şubat depreminin ilk saatlerinden itibaren ve sonrasında bizleri tek tek telefonla arayarak haberdar oldular. Sayın başkanımıza desteklerinden ötürü ilimiz adına çok teşekkür ederiz," dedi.

İşimiz Aşkımız Karate

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Aslan Abid Uğuz ise yaptığı konuşmada, "Bizler her zaman her konuda federasyon olarak ülkemizin kalkınması için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam ediyoruz. Depremin ilk haftalarında Malatya'ya gelmiştim, şimdi de buradayım. Sizleri hiçbir zaman unutmadık. Türkiye Karate Federasyonu olarak 11 ilimizin tekrardan ayağa kalkması için her geçen gün çalışmalarımıza canla başla devam ediyoruz. JSKA Türkiye Malatya Temsilcisi, Antrenör ve Milli Hakem Muhammet Kemal Gülşen hocamızın bugün misafiri olduk. Depremden bu yana konteyner kentte Türk karatesinin gelişimi için her geçen gün faaliyetlerine devam ediyor. Türkiye Karate Federasyonu kocaman bir ailedir. Aile bağlarımız göreve geldiğimiz günden bugüne kadar sımsıkı devam etti," ifadelerini kullandı. Uğuz, ayrıca Gençlik Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan, Spor Şube Müdürü Mehmet Özgül, Spor Şube Müdürü Murat İrteni ve Gençlik Merkezi Müdürü Emrullah Okutan'a spora ve sporculara verdikleri desteklerden ötürü teşekkür etti. "İşimiz Aşkımız Karate" sloganı ile yollarına devam edeceklerini belirtti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme