Türk Yıldızları Malatya semalarında

Malatya'da Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle gösteri uçuşu yapan Solo Türk ve Türk Yıldızları nefes kesti.

Youtube Kanalı
Abone Ol

Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle Solo Türk ve Türk Yıldızları, Malatya semalarında gösteri uçuşu yaptı. Solo Türk ve Türk Yıldızları İl Emniyet Müdürlüğü yerleşkesi üzerinden de geçiş yaparken, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'in de katılımıyla dev Türk bayrağı açıldı. Polis ailelerinin de takip ettiği gösteri büyük beğeni topladı.

Yorumlar 1
vay be arkadaş 11 Nisan 2022 07:46

polisimiz artık asli görevlerini unuttular artık her gün kutlama yapıyorlar.hırsızlar mezarlıklarda musluk demir adına birşey bırakmadı sıra sanırım yakında mermerlere ve şehid bayrak direklerine gelir.mezarlıklarımız içki şişeleri fuhuş apartlarıyla doldu.sanki piknik alanıymış gibi heryer yemek şişe dolu.mahellelerimizde su arklarının demir ızgaraları çalındı .evler soyuldu.bahcelerde demir adına ne kazmamız ne küreğimiz ne ibragazımız kaldı.bahce çevresınır telleri çalındı.su saatleri çalındı barakalardaki demir kaşık adına ne varsa götürdüler.polisimiz gösteriş için kutlama yapıyor.hoş doğal kutlama hakları ama birde asli görevlerini yapsalar keşke.hırsızlık yapılan şeyler hurdacılara gidiyor ve yakalamak çok basitken polisimiz dans etmekle meşgul arkadaş .ha unuttum camilerimizde abdest alma çeşmeleri de çalındı yenisi alındı pek yakında o da gider.ne dicemi bilmiyorum ülke hem görünen hırsızlıkla hemde market hırsızlığıyla doldu.sonumuz ne olacak merak ediyorum fabrikadan 350tl alınan şeker 500tl 850 tl.tüm mallara görünmez bir elle zamlarla milletin cebinden çalıyorlar ama mali polisimiz denetim yapmakdan aciz.ülkemiz denetimsiz binlerce maliyeci işsiz güçsüz .taşeronla belediyelerin zabıtaları maliyeci yerine hiç anlamadığıalanda zabıta yapılmış.hey yavrum hey diyesim var işde.halk suskun ,devletin suçu yok kdv indirime gitsede esnaf kendi zammını kendi yapar hale gelmiş.millet parti çekişmelerine sokulmuş kaldırın partileri partisiz bir ülke olsun 550 millet vekilii de cumhurbaşkanı çalışdırsın.nefret ediyorum la şu dünyada yaşamakdan.ÖLEMİYORUZDA ÖLSEK KURTULCAZ .CEHHENNEMDE YANMAK BU DÜNYA DA YAŞAMAKDAN İYİDİR

Bakmadan Geçme