Turgut Özal Üniversitesi personel alacak

Malatya Turgut Özal Üniversitesi, Resmi Gazete'de yayınlanan ilana göre 62 sözleşmeli personel alımı yapacak. İlana başvurular bugün başlayacak ve başvuru 20 Ağustos'ta son bulacak. 

Teknisyen, destek personeli, temizlik personeli, tekniker, koruma ve güvenlik görevlisi, şoför, bahçe bakım personeli, programcı, hemşire, büro personeli kadrolarına yapılacak personel alımında başvuru detayları şu şekilde:

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı Nedir?

Lise Mezunu: 3 Teknisyen, 8 Destek Personeli, 21 Temizlik personeli

Ön Lisans Mezunu: 1 Tekniker, 15 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 1 Şoför, 2 Bahçe Bakım Personeli,
Lisans Mezunu: 1 Programcı, 1 Hemşire, 9 Büro Personeli,

Başvuru İçin Adaylarda Aranacak Şartlar?

Malatya Turgut Özal Üniversitesi personel alımı için 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" gibi şartlar aranacak.
Yaş Şartı?
Malatya Turgut Özal Üniversitesi sözleşmeli personel alımında yaş şartı aranacak. Diğer Üniversite personel alımlarında genelde 35 yaş şartı aranıyorken Malatya Turgut Özal Üniversitesi 40 yaşını doldurmamış olmak şartı arayacak.
KPSS Şartı?
Adayların 2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 veya 70 puan almış olmaları gerekmektedir.
Başvurular Malatya Turgut Özal Üniversitesi personel alımı için başvurular ilanın yayım tarihi olan 6 Ağustos 2023 tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvurular sadece istenen belgelerle birlikte şahsen yapılacaktır.
Başvuru Tarihleri: 6 - 20 Ağustos 2023

Bakmadan Geçme