TRT Sanatçıları 60. Yıl Şehir Konserleri ile Malatya'da!

TRT'nin 60. yıl kutlamaları çerçevesinde düzenlenen 'TRT Sanatçıları Şehir Konserleri' serisi, 17 Ekim'de Malatya'da gerçekleşecek. Türk Halk ve Sanat Müziği'nin seçkin sanatçıları, Malatyalılara unutulmaz bir akşam yaşatacak.

TAKİP ET

TRT'nin 60. yıl kutlamaları kapsamında düzenlenen ve Türk müziğinin zenginliğini Türkiye'nin dört bir yanına taşımayı amaçlayan "TRT Sanatçıları Şehir Konserleri" serisi, 17 Ekim Perşembe akşamı Malatya'da gerçekleşecek. Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle organize edilen bu özel konser, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde saat 21.15'te başlayacak.

Konser, Türk müziğinin en önemli ses sanatçılarını Malatya halkı ile buluşturacak. Şef Mustafa Acar yönetiminde sahne alacak olan Türk Halk Müziği solistleri Zafer Albayrak, Şeyhmuz Esenkuş, Dünya Tekin, Arzu Kuş ve Türk Sanat Müziği solistleri Çiğdem Yarkın, Mehsem Özşimşir, Bahadır Özülşen, Cengizhan Sönmez, Malatya'ya eşsiz bir müzik ziyafeti sunacak.

Bu anlamlı etkinlik, Türk müziğinin farklı tonlarını ve ezgilerini Malatya'da bir araya getirerek, dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşatmayı hedefliyor. Müzikseverlerin sabırsızlıkla beklediği konser, Malatya'da kültür ve sanat dolu bir akşam yaşatacak.

Bakmadan Geçme