Trafikte yeni tehlike

6 Şubat depremlerinden etkilenen ve büyük yıkıma uğrayan Malatya'da, yıkımdan sonra enkaz molozlarını taşıyan kamyonlar trafikte tehlike saçıyor. Kamyonların çok hızlı hareket ettiğini belirten vatandaşlar, kamyonların denetlenmemesi halinde trafik kazalarının kaçınılmaz olduğunu ifade etti.

6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Malatya'da, ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor. Kentte ağır hasarlı binalarda yıkım çalışmaları devam ederken toplanan moloz yığınları kamyonlarla şehir içinde taşınmaya devam ediyor. Bu durum trafikte seyreden diğer araçlar için tehlike yaratıyor.

Trafikte kontrolsüz bir şekilde taşınan ve aşırı süratli seyreden moloz yüklü kamyonlar, vatandaşların korkmasına neden olurken vatandaşlar, "hangi sokaktan kamyon çıkar bilemiyoruz ve korkuyoruz. Kamyonlar aşırı süratli de gidiyor. Kamyonların içinde moloz var. Birilerinin üstüne düşebilir” dedi. Vatandaşlar ,"depremlerden sonra hemen her gün trafikte görüyoruz. Tabi yıkımlar devam ettiği sürece karşılaşacağız ama trafikte başıboş gibi hareket etmesi doğru değil. Sonuçta moloz taşıyor, hızlı kullanılmamalı ve denetlenmeli. Kontrolsüzce trafiğe çıkmamalı” şeklinde açıklama yaptı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme