Terör gazisinden öğrencilere terör sunumu

Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde 14 Eylül 2000 tarihinde terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada gazi olan Serdar Koç, İnönü Üniversitesi'nde Özel Güvenlik ve Koruma Bölümü Öğrencilerine Terör ve Terörizm Sunumunu yaptı. 

TAKİP ET

İnönü Üniversitesi Malatya Meslek Yüksekokulu Özel Güvenlik ve Koruma Bölümünde eğitim alan öğrencilere Terör ve Terörizm Dersinde Güneydoğu Gazisi Serdar Koç davet edildi. Koç, Özel Güvenlik ve Koruma Bölümü Öğrencilerine Terör ve Terörizm Sunumunu terör örgütü ile mücadele bilgileri paylaştı.

Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde 14 Eylül 2000 tarihinde terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada gazi olan Serdar Koç, “Gençlerimize ışık tutmak bir ibadettir. Geleceğin umudu ve mimari yeni nesillerin her konuda olduğu gibi terör konusunda da bilinçli olması lazım” diyerek, terör örgütleri konusunda bilgilendirmede bulundu.

Koç, bir teröristin cebinden çıkan mektubun içeriğini de gençlerle paylaşarak, “Terör örgütleri, hiç zaman geri dönüş için fırsat vermezler. Pişman olup gire dönmek isteyenler terör örgütü tarafından infaz edilmiştir.” dedi.

Yorumlar 1
Ahmet 21 Kasım 2023 11:03

Harika bir haber olmus . Teşekkürler

Bakmadan Geçme