Tek hedef madalya

Malatya TOHM ve Malatya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Güreşçisi Emir Ömer Bozbağ, yarın Arnavutluk'ta, U17 Grekoromen Güreş Avrupa şampiyonasında madalya için mindere çıkacak. 

12-18 Haziran 2023 tarihleri arasında Arnavutluk'un başkenti Tiran da yapılacak olan U17 Grekoromen Güreş Avrupa şampiyonasında 92 kg da ülkemizi, bayrağımızı ve Malatya'mızı temsil edecek, Malatya TOHM ( Türkiye Olimpiyat Hazirlik Merkezi) ve Malatya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Güreşçisi Emir Ömer Bozbağ, madalya için mindere çıkacak.

Malatya'yı en iyi şekilde temsil edeceğiz

Şampiyonaya çok iyi hazırlandığını dile getiren Emir Ömer Bozbağ hedefinin şampiyonada ülkemizi, bayrağımızı ve Malatya'mızı en iyi şekilde temsil ederek finale çıkıp Avrupa şampiyonu olarak istiklal marşımızı dinleterek bayrağımızı göndere çektirmek olduğunu söyledi. Malatya TOHM antrenörü Tekin Özdemir, Emir Ömer'in şampiyonaya çok iyi hazırlandığını deprem felaketinin getirmiş olduğu olumsuzluklara rağmen Avrupa şampiyonasında altın madalyayı almayı çok istediğini ve Emir Ömer Bozbağ gibi sporcularımızın ülkemizdeki ve Malatya'mızda yetişecek olan genç sporculara örnek teşkil edeceğini dile getirdi.

Bakmadan Geçme