Tarım Kredi Kooperatif marketlerinin indirim oyunu

Tarım Kredi Kooperatif marketlerinin temel gıda ve temizlik ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirime gideceği açıklanmıştı. İndirim kampanyası bugün başladı ancak ürünlerin kampanyadan önceki fiyatlarla hemen hemen aynı olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketlere yaptığı enflasyon ve hayat pahalılığıyla mücadeleye destek olma çağrısı üzerine Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri yeni bir kampanya düzenlendi. Tarım Kredi Kooperatif Marketlerde mevcut indirim kampanyalarına ilave olarak süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, ayçiçeği yağı, salça, çay, un gibi temel ihtiyaç ürünleri ile deterjan, sabun, kağıt peçete ve kağıt havlu gibi temizlik ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirimin gerçekleştirileceği açıklandı. Ancak ürünlerin çoğunun kampanyadan önceki fiyatlarla hemen hemen aynı olduğu gözlemlendi. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, “Bizimle alay mı ediyorsunuz” dedi.

Fiyatlarda değişiklik yok

Zincir markette, kampanya başlamadan önce ve kampanya başladıktan sonra temel gıda ve deterjan fiyatları incelendi. İncelemeye göre daha önce 39.50 TL olan salçanın fiyatı kampanyadan sonra sabit kaldı. Kampanyadan önce 175 TL olan zeytinyağının fiyatı 295 TL'ye yükselirken, Ayçiçek yağının fiyatı değişmedi. İndirime gidileceği söylenen ürünlerin çoğunda fiyatların değişmediği dikkatlerden kaçmadı.


Yorumlar 2
ŞAH44 18 Ekim 2023 13:57

İnanın ha hasan ha kel Hasan Tarım kredi kooperatifleri hiç sözünde durmadı diğer marketlerden farkı yok indirim yerine sürekli bindirim Yeter artık duygu empati diye birşey bırakmadınız vurun ağalar abalının sırtına.

Mahmut 17 Ekim 2023 08:44

Sözde vatandaşın yanında olacaklardı piyasayı dusureceklerdi noldu o da yalan oldu

Bakmadan Geçme