Takımı siyasiler düşürdü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Yeni Malatyaspor'u AK Partili siyasiler ve yerel yöneticilerin kümeye düşürdüğünü ileri sürdü.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Malatya İl Başkanlığında gerçekleştirdiği basın toplantısında, Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden ve küme düşmeye yakın olan Yeni Malatyaspor'la ilgili açıklamada bulundu. Ağbaba, Malatyaspor'u tüm Malatyalıları ayağı kaldıranların düşürdüğünü savunarak, “Kötü yönetim var mıydı, vardı ama sezonun ortasında başkan düşürmek için İstanbul'da toplantı yaptılar. Bu takıma destek vermeyen siyasilerin, yerel yöneticilerin de bunda suçu vardır. Bu takım hiç bu kadar kötü olmamıştı. Malatyaspor'u küme düşürenler, Malatya'yı da küme düşürdüler. Biz Malatyaspor'un maddi ve manevi yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar 1
Emekli Ahmet 29 Mart 2022 20:17

Malatyalı küme düşürdüler ta biki takımda küme düşer Ankara'da Malatya'nın hakkını savunan Veli Ağbaba seçim geliyor gerekli dersi verelim bu vekillerden bir şey olmaz ançak bahallık olur torbil olur zenginlere

Bakmadan Geçme