Sporcular iftarda bir araya geldiler

Türkiye Wushu Kung- Fu Federasyonu Başkan Danışmanı ve Malatya İl Temsilcisi Malik Dinç her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar davetini bu yıl depremin gölgesinde de olsa devam ettirdi.

Türkiye Wushu Kung- Fu Federasyonu Başkan Danışmanı ve Malatya İl Temsilcisi Malik DİNÇ, yaptığı konuşmada, Her yıl geleneksel olarak yaptığımız İftar Programı'nı bu senede Allah nasip kısmet etti. Hep beraber bu güzel günde bir araya geldik.
06 Şubatta yaşanan depremde verilen mücadelenin mutluluğunu dile getiren Dinç, "Asrın Felaketi'nde depremlerle verdiğimiz mücadele ve sahada koymuş olduğumuz mücadeleden sonra birlikte olmanın mutluluğu içerisinde olduk. Davete katılan Yeşilyurt Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Halil Gürbüz'e, Karate İl Temsilcisi Mustafa Çelik'e, Oryantiring İl Temsilcisi Muhammet Kemal Gülşen'e, 44 Tepehan Spor Kulübü Başkanı Ramazan Kızılcan'a, Wushu Kung-fu İl Hakemlerimiz Sedat Deveci'ye ve Mustafa Cansız'a katılımlarından dolayı teşekkür eder, Wushu Kung-fu ailesi olarak, bu geleneksel davet programlarımızı da inşallah bundan sonraki yıllarda daha güzel günlerde bir araya gelerek organize edeceğiz" diye konuştu.
Konuşmanın sonunda Dinç, "Rabbim bir daha böyle doğal afetler yaşatmasın. Ölenlere rahmet yaşayanlara sabırlar diliyorum. İnşallah hep beraber el birliği ile tekrardan ayağa kalkacağız.Tüm İslam Alemi'nin Ramazan-ı Şerifi mübarek olsun" dedi.

Bakmadan Geçme