'Soykırımdan kurtuluşa vesile olsun'

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı, Kurban Bayramı'nın ikinci gününde teşkilat mensuplarının katılımıyla bayramlaşma programı gerçekleştirdi.

TAKİP ET

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı, Kurban Bayramı'nın ikinci gününde bir bayramlaşma programı düzenledi. Programa Saadet Partisi teşkilat mensupları yoğun ilgi gösterdi.

Bayramlaşma programında konuşan Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, "Mübarek Kurban Bayramı'nın bütün teşkilat mensuplarımıza, hemşehrilerimize, milletimize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini Cenabı Hakk'tan diliyorum. Saadet Partisi olarak, milletimizin maddi ve manevi olarak tam anlamıyla bayram havasını soluduğu gerçek bayramlar yaşaması için canla başla çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Filistin başta olmak üzere coğrafyamızın işgallerden ve soykırımlardan kurtuluşuna vesile olması dileğiyle milletimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı mübarek olsun" ifadelerini kullandı.

Programda ayrıca Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Yaşar Canbay da bir konuşma gerçekleştirdi. Canbay, "Mazlumların yüzünün güldüğü, adaletin her alanda tesis edildiği, sevginin ve barışın hakim olduğu Yeni Bir Dünyanın kurulması duasıyla Kurban Bayramınızı tebrik ederim" dedi.

Bayramlaşma programı, katılımcıların birbirleriyle bayramlaşması ve iyi dileklerde bulunmasıyla sona erdi.

Bakmadan Geçme