Söğütlü Cami yıkılıyor

Malatya Kent Merkezi İstişare Toplantısı Kongre ve Kültür merkezinde yapıldı. Yapılan toplantıda açıklamalarda bulunan Malatya Valisi Hulusi Şahin, Söğütlü Cami'nin yıkılacağını açıkladı. 

Malatya Kent Merkezi İstişare Toplantısı Kongre ve Kültür merkezinde yapıldı. Yapılan toplantıda açıklamalarda bulunan Malatya Valisi Hulusi Şahin, Söğütlü Cami'nin kolonlarında burkulmalar olduğunu ve yıkılacağını açıkladı.
Malatya Kent Merkezi İstişare Toplantısında konuşan Malatya Valisi Hulusi Şahin, Söğütlü Cami'nin kolonlarında burkulmalar olduğunu ve bu nedenle yıkılacağını açıkladı. Şahin, Söğütlü Cami'nin tescilli yapı olmadığını hatırlatarak yıkılması gerektiğini belirtti. Cami yıkıldıktan sonra Yeni Cami'nin de restorasyon sponsorluğunu üstlenen Malatyalı Hayırsever İş Adamı Bayram Kızılaslan tarafından yaptırılacak.

Yorumlar 5
Furkan 10 Temmuz 2023 12:44

Taksim camiini yaparken reklamını bile yapmayan, ödemeleri kendisi yapmış yardım bile toplamamış firmaya 10 milyon aldı diye bilip bilmeden iftira atanlar az biraz insaf, bilip bilmeden önüne gelen konuşur oldu, ne garez varki böyle iftira atıyorsunuz... Allah'a havale ediyorum sizleri... Hadi iftira atıyorsunuz bari değecek bir rakam söyleyin...

Mehmet 09 Temmuz 2023 14:45

Beyler bizim oturacak evimiz kalmamış sizler pembe hayaller peşindesiniz vatandaş dinleyin birazda

Mustafa gunes 09 Temmuz 2023 10:33

Sür yapı cami yapımından,tamirinden para almaz,iyi okuyun.taksim camiinide sür yapı hayır için yaptı biliyormusunuz.

Kamile Kaya 08 Temmuz 2023 20:13

Geçen sene yeni caminin restorasyonunu yapan firma 10 milyon almıştıya bu yılda inşallah yenicamidenin restorasyon ve tadilatın dan para almaz. Söğütlü caminin yanında söğüt filanda yok. Hiç değilse yaptıran kişinin adını verin bu kez.

hasan 08 Temmuz 2023 16:38

yeni camiden geçen sene 10 milyon kazanan sur yapı niye yapmıyor? yine kimlere neleri peşkeş çekeceksiniz acaba.

Bakmadan Geçme