Sadıkoğlu'ndan Sert Tepki 'Kahrolsun Zulmedenler'

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, İsrail'in Refah kentinde Filistinlilere yönelik düzenlediği saldırıya sert tepki gösterdi. Başkan Sadıkoğlu, 'Kahrolsun zulmedenler ve bu zulme ortak olanlar' diyerek İsrail'i kınadı.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, İsrail'in Refah kentinde yerinden edilen Filistinlilerin çadırlarına düzenlediği saldırıya sert tepki gösterdi. Saldırıda çıkan yangında diri diri yanan onlarca masum Filistinli için sessiz kalamayan Başkan Sadıkoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, uluslararası hukukun ve insan haklarının büyük bir aldatmaca olduğunu vurguladı ve "Kahrolsun zulmedenler ve bu zulme ortak olanlar" ifadelerini kullandı.

Başkan Sadıkoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İsrail'in masum sivilleri hedef alan saldırılarının insanlık dışı boyutlara ulaştığını belirterek, "Ne yazık ki şahit olduklarımız, uluslararası hukuk ve insan haklarının koca bir aldatmacadan ibaret olduğunu, hiçbir masumun, hiçbir insanın asla güvende olmadığını yüzümüze tokat gibi vuruyor" dedi.

Sadıkoğlu, İsrail'in her geçen gün vahşetin boyutunu tahmin edilemez seviyelere çıkarmaktan çekinmediğini ifade ederek, "Katil İsrail vahşetin boyutunu her geçen gün tahmin edilemez boyutlara çıkartmaktan çekinmiyor. Masum sivilleri barbarca hedef alan İsrail'in insanlık dışı saldırıları kan dondurmaya, insanlık adına utanç vesilesi olmaya devam ediyor" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Başkan Sadıkoğlu'nun açıklaması, Malatya'da ve ülke genelinde büyük yankı uyandırdı. İsrail'in Refah kentinde gerçekleştirdiği bu vahşi saldırı, birçok kesimden tepki toplarken, Sadıkoğlu'nun güçlü çıkışı Filistinli kardeşlerimize destek niteliğinde oldu. Başkan, açıklamasını "Kahrolsun zulmedenler ve bu zulme ortak olanlar" ifadeleriyle sonlandırarak, adalet ve insan haklarına olan inancını vurguladı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme