Saadet Partisi'nden Ak Parti'ye ziyaret

Saadet Partisi Malatya İl Gençlik Kolları, Ak Parti Balıkesir ve Artvin İl Gençlik Kolları Başkanlarının vefatı dolayısıyla Ak Parti Malatya İl Gençlik Kollarına taziye ziyaretinde bulundu.

TAKİP ET

Saadet Partisi Malatya İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, beraberindeki gençlik kolları üyeleriyle, son 1 ay içerisinde vefat eden Ak Parti Balıkesir ve Artvin İl Gençlik Kolları Başkanları için Ak Parti Malatya İl Gençlik Kollarına taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Saadet Partisi Malatya İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, "Siyaset her ne kadar rekabet olsa da maalesef ki yaşadığımız durum siyaset üstü bir durum. Bu nedenle, gençlik kolları olarak vefat eden başkanlarımız için son derece üzüntü duyuyoruz" dedi.

Eroğlu, ebediyete intikal eden Ak Parti Balıkesir ve Artvin İl Gençlik Kolları Başkanları için Cenab-ı haktan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm Ak Parti camiasına baş sağlığı diledi.

Ak Parti Malatya İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Özhüsrev de, Saadet Partisi gençlik kollarının göstermiş olduğu bu hassasiyetten dolayı teşekkür ederek, gerçekleştirdikleri taziye ziyaretinden dolayı son derece memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Bakmadan Geçme