Patlamada ölenlerden biri Malatyalı

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde bulunan MKE roket ve patlayıcı madde fabrikasında dün sabah saatlerinde çıkan yangında 5 işçinin şehit olduğu bildirilmişti. Öte yandan edinilen bilgiye göre hayatını kaybedenlerden birinin Malatyalı olduğu ve Ankara'da toprağa verileceği öğrenildi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Ankara'da MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikasında dün meydana gelen patlamada 5 işçinin hayatını kaybettiğini bildirmişti.www.malatyasoz.com'da yer alan habere göre; Milli Savunma Bakanlığı, Ankara'nın Elmadağ ilçesindeki MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikasında sabah saatlerinde yaşanan patlamada 5 işçinin hayatını kaybettiğini duyurmuştu. MSB tarafından yapılan açıklamada, “Ankara'nın Elmadağ ilçesindeki MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikasında bir patlama meydana gelmiştir. Patlama neticesinde 5 işçimiz şehit olmuştur. Olay ile ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmıştır” ifadelerine yer verilmişti.

Kimlikleri belli oldu

Patlamada hayatının kaybedenlerin aileleri Elmadağ Devlet Hastanesi'ne giderek DNA örneği verdi. Yapılan otopsi işlemlerinin ardından işçilerin kimlikleri belli oldu. Patlamada; işçilerden Mehmet Kutlu, İbrahim Özdemir, İhsan Küçükerdem, Ahmet Ünal ve Fırat Elverir'in hayatını kaybedenler olduğu belirtildi. Hayatını kaybedenlerden Fırat Elverir'in Malatya Hekimhanlı olduğu ve cenazesinin Ankara'da toprağa verileceği öğrenildi.

Bakmadan Geçme