Ölmeztoprak Büyükşehir'e aday mı?

Yerel seçimlere sayılı günler kala Malatya'da gözler başkan adaylarına çevrilirken, Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağı ise merak konusu oldu. Kulislerde, AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak'ın da aday gösterilebileceği ifade ediliyor.

Malatya'da, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) tamamlanan kongreler sonrası teşkilatlarda yerel seçimler için çalışmalara hız verilirken, AK Parti'nin 30 Büyükşehir adayının ise 7 Ekim'de gerçekleştirilecek büyük kongre sonrasında netleşmesi bekleniyor.
AK Parti kulislerinde, AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak'ın da aday gösterilebileceği ifade ediliyor. Belediyecilik tecrübesinin yanı sıra 14 Mayıs seçimleri sonrası ortaya koyduğu performansıyla ezber bozarak dikkatleri üzerine çeken AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak'ın AK Parti Genel Merkezi tarafından yakından izlendiği öğrenilirken, Ölmeztoprak'ın AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilebileceği iddiaları kulislerde dillendiriliyor.

Yorumlar 3
Selman 27 Eylül 2023 12:08

Her boyayı boyandık da bir fıstık yeşili kaldı! İnanç Ölmeztoprak,Milletvekili seçildiği tarihten bugüne 4 ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen Büyükşehir Belediye Başkanı olmayı neden ister ki? Dün kulis bilgisi olarak servis edilen haberde"Kulislerde Ölmeztoprak’ın da aday gösterileceği ifade ediliyor"denilmişti. Parlamentoda geçen 4 aylık mesaiden sonra İnanç Hanım'ın Milletvekilliğinden sıkılıp artık Büyükşehir Belediye Başkanı olmayı istiyorum mesajı verilen bültenin Ölmeztoprak’a sağlayacağı katkı(!) heralde hesap edilmiştir. İnanç Hanım'ın bu Bültenle birlikte Büyükşehir ile ilgili kamuoyunda oluşan sorulara cevap verme ihtiyacı  doğmuştur. İnanç Hanım,Büyükşehir Belediye Başkanlığı düşünüyor mu? Milletvekilliğini bırakmak istemesindeki temel sebep nedir? 4 ay vekillik yapmış Ölmeztoprak'ın,Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı adayı yapılmayacağını bildiği halde bu yola girmesindeki temel sebep nedir? İsmini duyurmak için böyle bir yönteme girmişse çok yazık etmiş. İnanç Hanım'a sormazlar mı? Madem Başkanlık düşünüyordun,4 ay için mi Milletvekili oldun? Özel kalemden memur,ordan Üniversite,sonra Büyükşehir,ardından Milletvekili şimdi de Büyükşehir Belediye Başkanı olmak istiyor. Enkaza dönmüş şehir,bu şımarıklığı kaldırmıyor artık!

Hayret 27 Eylül 2023 11:06

Selahattin Gürkanı aratacak biri olur maalesef. Varın durumu siz düşünün.

Mığtar 27 Eylül 2023 10:29

Çok vizyoner İllaki seçilir.Akp il başkanın arkasında yürümesinde belli belli

Bakmadan Geçme