Öğrencilere ücretsiz çorba ikramı

Battalgazi Belediyesi, İnönü Üniversitesi'nde vize haftası boyunca öğrencilere her gün ücretsiz çorba ikram ediyor. İkramdan öğrenciler 20.00-21.00 saatleri arasında faydalanabiliyor.

TAKİP ET

Malatya'nın Battalgazi Belediyesi, İnönü Üniversitesi'nde vize haftası boyunca öğrencilere her gün ücretsiz çorba ikram ediyor.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in talimatıyla başlatılan ikram, Merkez Kütüphane önünde gerçekleştiriliyor. Öğrenciler, 20.00-21.00 saatleri arasında çorba alabilirler.

Sıcak çorba ikramından alan öğrenciler, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'e teşekkür ettiler.

Başkan Güder ise, "Vize haftası, öğrencilerimiz için en yoğun ve stresli dönemlerden biri. Bu dönemde öğrencilerimize destek olmak ve moral vermek amacıyla bu çalışmayı bir gelenek haline getirdik. Sıcak bir çorbayla öğrencilerimizin içini ısıtmak ve sınav stresine bir nebze olsun katkıda bulunmak istiyoruz. İnşallah öğrencilerimiz sınavlarında başarılı olurlar. Onların mutluluğu, bizim mutluluğumuz. Başarılı olmaları için payımıza ne düşüyorsa yapacağız. Öğrencilerimize her türlü desteği sağlamaya, onların yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Yapılan ikram, öğrencilerin sınav stresini azaltmaya ve morallerini yükseltmeye yardımcı oluyor.

Bakmadan Geçme