O Mahalleler Arasındaki Yol Çalışmalarında Sona Gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, D300 Karayolu ile Kuzey Çevre Yolu'nu güvenli ve konforlu bir şekilde bağlayacak yol çalışmalarını yerinde inceledi.

TAKİP ET

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt ilçesinde gerçekleştirilen yol çalışmalarını yerinde inceledi. Fatih, Kuşdoğan ve Çayırköy mahallelerini birbirine bağlayacak olan yolun, D300 Karayolu ile Kuzey Çevre Yolu'nu güvenli ve konforlu bir şekilde birleştireceğini belirten Başkan Er, yolun en kısa sürede tamamlanacağını vurguladı.

6 kilometre uzunluğunda ve 8 metre genişliğindeki yol yapım çalışmaları, Malatya Su ve Kanalizasyon İşleri (MASKİ) tarafından tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından hız kazandı. Başkan Er, "Malatya'mızdaki yol ağlarımızı konforlu hale getirmek için yoğun mesai harcıyoruz. Hem merkezde hem de kırsalda yürüttüğümüz çalışmalarla vatandaşlarımızın daha rahat seyahat etmelerini amaçlıyoruz" dedi.

Yol yapımında sona yaklaşıldığını ifade eden Er, "Bu yol, sadece mahallelerimizi değil gönüllerimizi de birbirine bağlayacak. Şimdiden yolumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, hemşehrilerime güvenli ve konforlu yolculuklar diliyorum" diye ekledi.

Bakmadan Geçme