Nefes kesen maç

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi A Grubu'nda Eleme Müsabakasında Arapgirspor, Malatyaspor arasında normal süresi ve uzatma dakikaları 0-0 eşitlik el tamamlanan karşılamayı penaltı atışları sonucunda 4-3 kazanan Arapgirspor, A Grubunun lideri oldu.

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde A Grubu'nda normal sezonu 38'er puanda tamamlayan ve oynadıkları her iki karşılaşma da 1-1'lik skorlarla tamamlanan Malatyaspor ile Arapgirspor, grubu lider bitirmek için karşı karşıya geldi. Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 Nolu Sahada oynanan karşılaşmayı Furkan Bakan, Kerem Candaş, Enes Selis hakem üçlüsü yönetti.

Arapgirspor: Volkan Tuncel, Ersin Yahşi, Miraç Tura, Serkan Taner, Melik Sıddık Herdili, Durak Tatar, Kürşat Akçadağ, Tayyip Eren Aşıcı, Selim Yumrutepe, Osman Türkmen ve Ömer Baran on biriyle çıktı.

Malatyaspor: Gökhan Ata, Yunus Gezici, Kaan Abiç, Serhat Özbey, Yusuf Ertem, Lütfü Örs, Muhammed Aslantepe, Aykut Kar, Rıdvan Kar, Hüseyin Güzel ve Engin Bilici on biriyle mücadele etti.

Mücadelenin ilk yarısını iki takımda kontrollü geçirirken, soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gittiler. Müsabakanın ikinci yarısında da gol sesi çıkmadı ve maçın normal süresi 0-0 berabere tamamlandı. Karşılaşmada uzatma dakikalarına geçildi. Uzatma dakikaları 0-0 eşitlikle tamamlanan karşılamada, seri penaltı atışlarına geçildi. Arapgirspor, penaltı atışları sonrası 4-3 galip geldi ve grubunu lider tamamlayarak, Play-Off'a kaldı.

Bakmadan Geçme