Narin Soruşturmasında 21 Kişi Gözaltına Alınacak..

Diyarbakır'da cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada, 21 şüphelinin gözaltına alınması talimatı verildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayın aydınlatılması için soruşturmanın çok yönlü devam ettiğini belirtti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, soruşturmanın Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından çok yönlü olarak devam ettiğini belirtti.

Bakan Tunç, hepimizi derinden üzen bu olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için bir Cumhuriyet başsavcıvekili ve üç Cumhuriyet savcısının daha görevlendirildiğini açıkladı. Yapılan açıklamada, "Narin kızımızla ilgili otopsi işlemi devam etmektedir. Soruşturmanın bu aşamasında 21 şüphelinin gözaltına alınması talimatı verilmiştir. Narin evladımıza bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum." ifadelerine yer verildi.

Bu gelişme, Narin Güran'ın ölümüyle ilgili olarak yürütülen adli sürecin derinlemesine ve titizlikle ele alındığını gösteriyor. Yetkililer, soruşturmanın tüm detaylarıyla netleştirileceğini ve adaletin yerini bulacağını vurguladı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme