Müdürün Açıklaması Tartışma Yarattı... Söğütlü ve Tekke Cami'nin Kaderi Belirsiz?!

Malatya'da 6 Şubat depremleri sonrasında ağır hasar alan ve yıkılan Söğütlü Cami ve Tekke Cami'nin yeniden yapılacağı yerler konusundaki belirsizlik, kamuoyunda tartışmalara neden oluyor. Ancak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Cengiz Başer'in, Yeni Cami, Çınarlı Camisi ve Kiğılı Cami'nin yerinde yeniden inşa edileceğini açıklaması, Söğütlü ve Tekke Cami'nin durumuyla ilgili net bilgi vermemesi, eleştirilere yol açıyor.

TAKİP ET
Özel Haber
Yorumlar 2
Adem 28 Mayıs 2024 13:34

Belirsizlik yok.işler rant üzerine işliyor.rezerv alan uygulamasıyla ne kadar büyük yolsuzkuk yapılacağını zaman gösterecek.yıkımlarla ve toki ihaleleriyle yapılan yolsuzluklar dilden dolaşıyor.kimi ihale iptal ediliyor kimi yıkımkla alakalı devlete ihanet eden ve firmalar yargılanıyor.ama deve de tüy kadar.seçim sonrası nerdeyse tüm belediyelerde hizmet borçlanması adı altında devasa yolsuzluğa sebebiyet vermişler.işte ülke gerçeği işte Cengiz başkan gerçeği.Elazığ depremi sonrası sınıfta kalmış çevre şehircilik de eski tas eski hamam.iflah olmaz bir haldeyiz.haremilerin ve bu alçaklara ses çıkarmayan bizim gibi sefillerin yüzünden bela deprem rezillik hiç bitmeyecek.gunahkar bir kul olarak, geleceği çalınan çocuklarımıza gençlerimize üzülmemek elde değil.

Malatya'da rant var 28 Mayıs 2024 13:23

Olaya bak! Bir milyona yakın nüfuslu bir şehir için bir müdür kader tayin ediyor. Hemde bunu valiye ve kendi bakanına diklenerek yapıyor.. Yokmu dava açarak işini hakkıyla yapan, namuslu, şerefli haysiyetli bir savcı? Nethaber editörü; Malatya halkı adına ricamdir: Lütfen bu yorumu yayınlayıp bu kişinin gücünü nerden aldığını sorgulatın. Siz bir haber yapın Malatyalı gereken tepkiyi verecektir. Şu an şoktan çıkamadı hala memlekette yaşayan insanlarimiz. Tüm şehrin, çocuklarımızın geleceği için işin başında haberini yapın. Sonrasi geç olur anlamı kalmaz.

Bakmadan Geçme