MOTAŞ'tan hırsızlığa ilginç ceza 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri'nde (MOTAŞ) bir çalışanın makine ikmal dairesindeki mazot deposunda mazot çaldığı MOTAŞ yönetimi o kişiyi işten çıkarmak yerine trambüs birimine gönderip trambüs yıkatma cezası verdiği iddia edildi. 

Geçtiğimiz günlerde Şehir Mezarlığının yanında bulunan MOTAŞ'a ait Makine İkmal Dairesinde, mazot deposunda hırsızlık yapıldığı iddia edildi. İddiaya göre, Makine İkmal Dairesinde çalışan bir personelin, gece saatlerinde depoda bulunan mazotu minibüsün deposuna ve yanında getirdiği 3 bidona doldurup depodan ayrıldı. Olayı gören farklı birim çalışanları, duruma müdahale etmeye çalışsalar da hırsızlıkla suçlanan personel olay yerinden ayrıldı. Daha sonra olayın ortaya çıkmasıyla birlikte kamera kayıtlarda aynı olayın defalarca yaşandığı tespit edildi. Hırsızlık yaptığı iddia edilen personelin işten çıkarılması yerine MOTAŞ Yönetimi tarafından, farklı birime gönderilip 15 yevmiye cezası ve trambüs yıkama cezası verildiği ileri sürüldü. Aynı personelin yetkilileri arayarak ‘ben yerime geri geleceğim kimse de buna müdahale edemez' dediği de iddia edildi.

Özel Haber
Yorumlar 5
Bilen bilir 07 Ekim 2023 12:58

Sedat bey konuyu ozetlemissun haber yapılmış dinleyen kim demekki yine tas kayıp

Sedat 07 Ekim 2023 09:42

Sayın editör burayla ilgili tas kayıb diye haber yapmıştınız yapılacak olan belli en üstten alta kadronun değişmesi

Ahmet 07 Ekim 2023 07:06

Hirsiza bu zamanda prim var, resmen torpil gecilmis caldigi mal 10 bin tl tutar zaten calismakta oldugu sirkette çalışma cezasi verilmis. Bu nasil muslumanlik, malatyalinin bu kosulsuz destegi yuzunden her yönetici isine geleni yapiyor

Devlette çalışıpta hırsz olmayan namuslular Dorsay ellerine geçmediği için namusludurlar Yeşilyurt belediyesine 250 işçi alındı tepeden inme işe girerken hepisinden toprak bastı alındı bundan sonrada iş girenler ilk fırsatta verdikleri toprak bastı gide 06 Ekim 2023 21:27

Çırmıhtı ağzıyla bunların amiri memuru hep aynı Gabahati değil yanaştı bunların

Bozo 44 06 Ekim 2023 20:04

Malatya Cumhuriyet Başsavcısı inşallah harekete geçer.Şahsin değil devletin malını çalmış.Jest yapan cebinden yapacak devletin malını ikram etmeyecek.

Bakmadan Geçme