Moraller yerinde

Spor Toto 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Yılmaz Vural'ın yüzü gülüyor. Futbolcuların alacaklarının ödenmesiyle rahat bir nefes alan sarı siyahlılarda, takımın başına getirilen Yılmaz Vural, karamsar havayı bir nebze olsun dağıtmayı başardı.

1. Lig'de ilk yarıda 18 maçta 3 galibiyet, 6 beraberlik, 9'da mağlubiyet yaşayan ve topladığı 15 puanla 16'ncı sırada yer alan Yeni Malatyaspor ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor. Lig'de ilk yarıyı sıkıntılı geçiren sarı siyahlılarda, devre arası kamp çalışması öncesi teknik direktör Hasan Özer istifa etmişti. Futbolcuların alacaklarının ödenmesiyle rahat bir nefes alan sarı siyahlılarda, takımın başına getirilen Yılmaz Vural, karamsar havayı bir nebze olsun dağıtmayı başardı. Takımın genç ve dinamik olmasını değerlendirmek isteyen tecrübeli teknik adam, 2 Ocak'ta başlayan kamp çalışmalarında deyim yerindeyse askeri bir eğitim veriyor. TFF Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında son değerlendirmeler sonucu verilen süreler içerisinde eksikliklerini tamamlayamadığı için 3 puanı silinen ve ikinci yarıya bu şekilde başlayacak olan Doğu Anadolu ekibinde, takımın teknik patronu Yılmaz Vural, iyi bir başlangıç yaparak, olumsuz havayı tamamen dağıtmayı hedefliyor. Kamptan taraftarlara da çağrıda bulunan Vural, “Malatya'nın çok güzel bir stadyumu var. Ama maçlara 500, bin kişi geliyor. Buradan Malatyalılara çağrıda bulunuyorum. Stadı doldursunlar. Yılmaz Hocaları geldi. Ona karşı bir vefa borçları var. Gelsinler borcu ödesinler” dedi. Silinen 3 puanla birlikte 2024 yılının ocak ayına kadar transfer tahtası kapalı olan sarı siyahlı takımda her oyuncuyla yakından ilgilenen Vural, takımın genç ve dinamik olmasını en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Kamp çalışmalarında takımı ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlamak için yoğun bir mesai harcayan kurt hoca, Bodrumspor maçıyla birlikte ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Haber-Foto: Abdullah Ergün

Yorumlar 1
Cemal 09 Ocak 2023 22:04

Neden ortaasya ülkelerinin kayısı yetiştirmesinden korkuyorsunuz, rekabet tüketicinin sigortasıdır, halinize şükredin biraz.

Bakmadan Geçme