Milli Futbolcudan Malatya'ya Devasa Yatırım!

A Milli Takım ve Borussia Dortmund'da oynayan Malatyalı futbolcu Salih Özcan ve babası, Doğanşehir ilçesine tesis yapmak istiyor. 


Ak Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, A Milli Takım ve Borussia Dortmund'da oynayan Malatyalı futbolcu Salih Özcan'ın Doğanşehir ilçesinde kültür-taziye evi ve futbol sahası yapmak için kendisine ulaştığını söyledi.

Babacan, tesisin yapım sürecinin kolaylaşması için çalışmaları en kısa sürede başlatmak istediklerini belirterek, “ A Milli Futbol Takımımız ve Borussia Dortmund'un kıymetli futbolcusu Salih Özcan, Malatya Doğanşehirli hemşehrimiz. Kendisi ve babası Malatya'da bir tesis yapmak için bana ulaştı. Doğanşehir'de bir kültür-taziye evi, çocuklar için oyun alanı ve futbol sahası yapmak istiyorlar. Yer tahsisi ve bürokratik süreçlerin kolaylaştırılması için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile süreci hızlandırıp en kısa zamanda işe başlamak istiyoruz. Sezon müsabaka takvimi müsait olduğunda da Salih Özcan kardeşimiz ve ailesiyle Malatya'da temel atma töreninde bir araya geleceğiz inşallah... Salih Özcan kardeşime, şehri ve ülkesi için bu güzel hassasiyeti dolayısıyla hassaten teşekkürlerimle” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme