MASKİ'den duyuru

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ), içme suyunda yaşanan aksaklıklarla ilgili duyuru yayınladı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ), sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Çok değerli hemşehrilerimiz; MASKİ Genel Müdürlüğü olarak 6 Şubat depremlerinin ardından insani yaşamın devamlılığı için hayati önem taşıyan içme suyumuzun kesintiye uğramaması ve sağlıklı bir şekilde hanelerinize ulaşması amacıyla tüm ekiplerimiz ile sahada 7/24 mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. İlimizde ağır hasarlı binaların yıkımlarına hız verilmiştir. Yıkımlar esnasında içme suyu altyapımız ciddi zararlar görmektedir. Bugün de bu sebeple bazı bölgelerimize içme suyu iletilmesinde aksaklıklar yaşanmıştır. Oluşan arızaların bir an önce giderilmesi için çalışıyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

Yorumlar 2
Mehmet 02 Eylül 2023 10:26

Yalan söylemekten ve Sow yapmaktan başka ne yapıyorsunuz konteynır abonelik işlemleri için başvurdum 4 ay sonra dönüş yapıldı yalan dolan hep

Cumali 31 Ağustos 2023 07:06

Yalanınız batsın bizi kandırmaya devam edin

Bakmadan Geçme