Malatyalılara Müjde! İçme Suyu Kalitesi Artıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ), Akçadağ ilçesindeki içme suyu depolarında kapsamlı bakım ve onarım yaparak, içme suyu kalitesini artırmayı hedefledi.

TAKİP ET

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde içmesuyu kalitesini iyileştirmek için önemli bir adım attı. MASKİ, Akçadağ ilçesindeki içme suyu depolarında kapsamlı bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirdi.

Malatya merkez Battalgazi ve Yeşilyurt ilçeleri başta olmak üzere diğer 11 ilçede de sürdürülen bu çalışmalar, MASKİ'nin kaliteli ve kesintisiz içme suyu hizmeti sunma hedefinin bir parçası olarak yapıldı. İçmesuyu depolarının temizliği, bakımı ve onarımı, MASKİ'nin kendi kaynaklarıyla yürütüldü.

Akçadağ ilçesinde yapılan bakım ve onarımlar, Altunlu, Aksaray, Darıca, Aşağı Örüçkü, Develi, Doğanlar'a bağlı Hüsneler Mezrası, Keleşler, Ilıcak, Kadı İbrahim Kahyalı, Karapınar, Kozluca, Ören, Tataruşağı, Tataruşağı Mezrası, Yalınkaya, Yukarı Örüçkü, Bozolar Mezrası, Büyükçimiş, Çobanuşağı, Kasımuşağı ve Sarıhacı Mahallesi'ndeki içmesuyu depolarını kapsadı. Bu çalışmalar, bölgedeki içmesuyu kalitesini artırmayı ve vatandaşlara daha güvenilir bir su hizmeti sunmayı amaçlıyor.

Bakmadan Geçme