Malatyalılar depremden sonra 3 kat zenginleşmiş

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 6 Şubat depremlerinden etkilenen ve yıkımın fazla olduğu Malatya'da vatandaşların mevduat hesaplarındaki para miktarının 3 kat arttığını söyledi.

Yerel bir televizyon kanalında konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in kendisine, '6 Şubat depremlerinden sonra Malatyalı vatandaşların mevduat hesaplarındaki miktarın 3 kat arttığını' söylediğini ifade etti.

Programda konuşan Selahattin Gürkan şu ifadeleri kullandı;
"Yalnız şunu da paylaşmak istiyorum. Maliye Bakanımız depremden sonra Malatya'daki mevduatın 3 kat daha arttığını ifade ettiler. Bunlar devletin resmi rakamlarıdır"

Yorumlar 2
Metin yılmaz 21 Ağustos 2023 16:17

Bir de kayıpları hesaplasak ne çıkar ortaya bir de yıkım yapım ihalelerini kimler aldı onlar ne kadar zenginleşti bahseden yok

Adem 21 Ağustos 2023 15:36

Eğer biz halk olarak 3 kat zenginleşmişsek ve bunu kabul edeceksek,siz siyasiler 300-500 kat zenginleşmişsinizdir.tabi ki hükümetin verileri değil.mahşer işlerini fazla uzatmadan öteler de ki hesap gününe bırakalım...bu laflar nasıl laflar.kim nasıl zenginleşmiş.acı gerçekler.

Bakmadan Geçme