Malatyalılar büyük düşünmeyi unuttu

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı olan Prof. Dr. İbrahim Gezer, Malatyalılar olarak uzun süredir büyük düşünmeyi ve sorgulamayı unuttuklarını söyledi.

Malatya'da, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde büyükşehir belediye başkanlığı için bağımsız adaylığını açıklayan Prof. Dr. İbrahim Gezer, Malatya'nın refah düzeyinin Türkiye'de ortalamanın altında olduğunu vurgulayarak bunun kader olmaması gerektiğini ifade etti.

Gezer, “Yaşam standartı ve refah düzeyi olarak tarımı, sanayisiyle, hemen hemen her açıdan Türkiye ve Dünya ortalamasının altında. Bu kader olmamalı. Bunun üzerine hepimizin kafa yorması gerekiyor. Neden böyle? Çünkü Malatya ve Malatyalılar olarak epey süredir, büyük düşünmeyi unuttuk. Hayal kurmayı unuttuk. Rüya görmeyi, umudu unuttuk. İtiraz etmeyi, sorgulamayı unuttuk. En önemlisi Malatyalılık ruhunu unuttuk”dedi.

Yorumlar 5
Malatyalı 22 Ocak 2024 10:36

Özetle Makam mevki koltuk Ak parti olmadı Deva o da olmadı bağımsız Türkiye de akademik ünvan istismarı var profesörsen tamam belediye sehir senin emrinde öylemi. Belediye başkanı olacaksan hizmet anlayışıyla çözüm odaklı hareket edeceksin seçmeni suçlayarak bir yere varılmaz yazık ...Malatyalı büyük düşünür merak etmeyin milli hassasiyete dikkat eder.

Birbilen 22 Ocak 2024 08:46

Hoca yanlış yerde değil doğru yerde duruyor

İşsiz 22 Ocak 2024 07:11

Adam doğru söylemiş günü kurtarmanın peşindeyiz şehri yeniden inşa etmenin değil karnımız doysun yeter diyoruz

Mehmet Osman Zorluer 22 Ocak 2024 00:18

Sayın hocam yine yanlış yerde duruyor. Başkan adaylığına Deva partisinden girmeliydi. Ya Deva partisi kabul etmedi, ya da kendisi istemedi. Malatyalılar ,aslanlar gibi Reisin ardında duracak. Eksiği ile gediği ile AKP nin ülkeye ve müslümanlara kazandırdıkları inkar edilemez. Boş işlerle uğraşıyor, Malatyalılar yanlış yapmaz.

kadir 21 Ocak 2024 22:46

şimdi malatya ibrahim gezeri başkan yapıncamı büyük düşünmüş olucak... malatyalılara yorum yapacağına yanlış ata oynamak büyük düşünmek değil hoca olmayacak duaya amin demiş.

Bakmadan Geçme