Malatya'ya Yeni Konut Projeleri Geliyor..!

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, 6 Şubat depremlerinin ardından rezerv alan ilan edilen bölgelerde yapımına devam edilen konut ve çarşı projelerini inceledi. Vali Yazıcı, güvenli ve sağlam yapıların inşa edilmesi için titizlikle çalıştıklarını vurguladı.

TAKİP ET
Yorumlar 4
Çavuşoglukilise 09 Haziran 2024 22:15

Kimsenin birşeyden haberi yok Çavuşoğlu dedikleri 4.5 mahalle kilise caddesinde bir çalışma yok ilyas mah sadece üçgen bir kısım sadece milleti oyalama politikası

Tuba 09 Haziran 2024 17:38

Neden zaviye de belediye evleri rezerve girmedi 45 yıllık binalar

Enkaz 09 Haziran 2024 13:11

Valla Adem kardeş dediklerinde kısmen haklı da olsan malesef vatandaşı dinlersen hiç bir şey çözülmez. Çünkü bizim vatandaş ta hep fazlasını istiyor.

Adem 08 Haziran 2024 23:26

Yapılan işin tamamı sözde rezerv alan dayatmasının tamamı anayasal suç değil mi.anayasal güvence altına alınmış özel mülkiyete donkunulamaz olduğu halde, olmayan riskli yapılar bahane edilerek vatandaşın zorla bir çalışmaya dahil etmek barbarlıktır. rezerv alan işini Ankara dan koşturan vekiller, Malatya da herkes rezerv alan istiyor yalanını ortaya atarak vatandaşa bela olmak için her yolu deniyorlar. madem halk istiyor kaldırın dayatmayı kim istiyorsa onu rezerv alana dahil edin. istemeyene zorbalık yapmayın. rezerv alan ilan edilen yerlerin alt yapı ve arsa sorunu olmadığı halde kazık fiyatla çok vasat bölge iklimine ve insanına uygun olmayan evleri iyi bir çalışma gibi köpürterek bizlerin malına çökmeyin. nalet olsun devletin imkanlarını talan edenlere. Deprem bölgesinde en fazla Malatya iline dayatılan rezerv alan uygulaması az araştırınca ne kadar sorunlu proje olduğunu günün sonunda ortaya çıkacak ama iş işten geçecek. Hatay konut ihtiyacının en fazla olduğu il olduğu halde Malatya da ilan edilen rezerv alandan çok az rezerv alan bölgesi var.45 rezerv alan bölgesinin ihale işini Malatya adına Ankara'da koşturanlar için hepimiz için mahşer de azaplı hesap gününü....adaletin sakat olduğu bir memlekette her şey ahlaksızca olur. kentsel dönüşüm yasasına müdahale ede ede rezerv alan dayatmasını işler hale getirmeye çalışanlar biz biliyoruz ki rezerv alan ilan edecek riskli bölge yapılan yok. depremle bakir hale gelen yerleri rahat halledebilmek için sürekli kurcaladınız ama yine de olmadı.ve en sonunda toplumun bizlerin gazı alındığı için riskli alan ibaresini kullanmadan rezerv alan uygulamasını yapamaya çalışan sizler isteyene konut yapın. zorbalıkla yapacağınız işlerin canı cehenneme.

Bakmadan Geçme