Malatya'ya Müjde...! Bir Yıl Ara Verilmişti: 20 Gün Sonra Yeniden Başlıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 19-21 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek Kayısı Festivali'nin müjdesini verdi.

Malatya'da her yıl düzenlenen kayısı festivali 6 Şubat depremlerinden sonra ilk kez düzenleyecek. Depremler sonrası festivalin kutlanacak olması Malatyalıları heyecanlandırdı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 19-21 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek Kayısı Festivali'nin müjdesini verdi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 19-21 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan Kayısı Festivali'nin müjdesini verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, festivalin detaylarını paylaşarak vatandaşları bu renkli etkinliğe davet etti.

Festival kapsamında konserler, halk oyunları gösterileri, el sanatları sergileri ve yöresel lezzetlerin tanıtılacağı stantlar yer alacak. Üç gün sürecek etkinlikler boyunca Malatyalılar hem eğlenecek hem de kültürel değerlerini yeniden keşfedecek.

Özel Haber
Yorumlar 1
Asım 28 Haziran 2024 13:27

Malatya Net Haber gerçeklere kör olmak size yakışmaz.zorbalıklara, şehirde yaşanan barbarlıklara sesimiz olmayacaksanız niye varsınız.Hatay da Malatya'nın 3 katına yakın yıkım olduğu halde rezerv alan dayatması Malatya da rezerv alan ilan edilen yerlerin 1/5 değil.sizler alçaklıklara karşı yanımızda duymayacaksınız neye yarar.abes bir şekilde saçma bir tebliğ yöntemiyle özel mülkiyetlere musallat olan barbarlar Malatya halkına rezilliği reva görmeleri sizi rahatsız etmiyor mu.malatya buram buram kayısı değil irin kokuyor.zorbalıkla yapılmak istenen rezil işlerin ülkeye daha büyük belalara sebebiyet vereceklerini bir gün acı da olsa maalesef yaşayacağız.depremlere asrın felaketi diyenler deprem bölgesini rant bölgesine çevirerek ve birde özellikle Malatya şehrinde sözde vekillerin iş tutmasıyla rezerv alan saçmalığıyla asrın rant dönemi diyerek üstümüze çullanmaya cesaret edecek kadar gözü dönen alçakların hışmına maruz kalan insanlar için kokan şey kayısı kokusu değil lağam kokusudur.ekonomiyi katleden Erdoğan verin yetki diye diye ekonomiden sonra özel mülkiyetin ırzına musallat oldular.

Bakmadan Geçme